Place to be: Sens Unik, Antwerpen

IMG_5967

Een plaats die veel mensen volgens mij al kennen, maar toch het vermelden waard vind ik. Want wie het nog niet kent, moet het zeker eens uitchecken: Sens Unik in Antwerpen.

Waarschijnlijk één van de meest kindvriendelijke restaurants ever en bovenal: een fijne plaats, zowel voor ouders als voor kinderen dus. Ouders zien een stijlvol, mooi en gezellig restaurant. Kinderen zien vooral de kleurrijke ballonen en de geweldige speelzolder vol authentiek speelgoed. Bij aankomst krijgen ze een coole sticker en een nummertje en dan mogen ze boven aanschuiven op de – ouders niet toegelaten- speelzolder. Daar kunnen ze spelen onder begeleiding van een animatrice, terwijl moeder en vader (u dus!) beneden genieten van rustig tafelen, praten en aperitieven.

IMG_5968 IMG_5983 IMG_5978IMG_5976 IMG_5974

Bij aanvang kies je zelf of de kinderen gewoon beneden mee eten, of boven in hun eigen kinderrestaurant. In het restaurant zijn er een aantal schermpjes zodat je af en toe onopvallend een oogje in t zeil kan houden.

Het eten zelf is lekker, no-nonsense, recht-toe-recht-aan. Ik ging voor een super lekkere halloumi burger met gegrilde groenten. Jummers! Ook de frietjes waren uitzonderlijk lekker.

IMG_5986

Al bij al een geweldige aanrader dus voor wie graag’s rustig en gezellig gaat eten mét kinderen. Geen babysit gedoe, geen zeurende kinderen over lang stilzitten. Win-win situatie en daar houden wij hier wel van!  Sens Unik is dus eigenlijk een ideale place to be voor een gezellig dinertje met het gezin of helemaal ideaal voor een gezellige namiddag met vrienden (of familie) en kinderen.

Voor wie Sens Unik ook’s wil gaan ontdekken: één adres: Molenstraat 68 in 2018 Antwerpen. Meer info: hier!
Smakelijk!!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *