Ouderschapsverlof, week 2

…en met Pukkelpop sloop bijna ongemerkt mijn tweede week ouderschapsverlof voorbij.

Wat vliegt de tijd, wat geniet ik er van! Ongelooflijk hoe snel ik mijn knop kon omdraaien en in volledige vakantiemodus overging. Niet meer weten welke dag het is, opstaan als we wakker worden, geen gehaast en gedoe….Ik zou er zo gewoon aan kunnen worden. Aan het einde denken we nog lang niet, nog drie zalige weken in het vooruitzicht. Maar bij deze: dit was week 2 in enkele- add random- beelden:

<3 rommelmarkt Le Creuset buit voor 2 eurotjes:

IMG_4775

*Everybody is a rock star, deep in inside. *

IMG_5037 IMG_5038

Ellis, the prinses warrior:
IMG_5086 IMG_5092

Lang leve Ikea en de mega koopjes (and all it took was a little flirting):

IMG_5126

….ook bekend als die keer dat ik helemaal alleen een hele kast met schuif én wieltjes in elkaar stak! #trots:

Processed with Moldiv

IMG_5175

….Dat we scherp staan:

IMG_5196

Home sweet home- oh do i love mijn dierentafereeltjes <3:
IMG_5224

En natuurlijk: Pukkelpop, here we came:

IMG_5229

Week drie begon met een dagje me-time. Met twee vrolijke zusjes die naar het speelplein gingen:

IMG_5603 IMG_5605

En ik was dus alweer een dagje alleen thuis. Gelukkig is het hier zo slecht nog niet:

IMG_5651

IMG_5613 IMG_5633 IMG_5636 IMG_5644 IMG_5607

 

Jullie nog vakantie eigenlijk? Of iedereen al terug in het herfst/werkritme?

3 comments

 1. Geniet ervan met volle teugen !

  Zelf quasi niet uit werkmodus geweest. 2 luttele weekjes verlof begin juli 🙁
  En het gebrek aan zonnige zomeravonden helpt niet echt om het zomergevoel vast te houden.

  Volgende zomer neem ik ook weer een maand ouderschapsverlof, daar trek ik me nu al aan op !

  Hele coole foto van jou met je d*y*s*o*n !

  1. ohhh ocharme! Kan het mij niet voorstellen zeg, zo weinig vrije tijd. Hoe doen jullie de opvang dan? Ik geniet echt super hard, meer nog dan vorig jaar!

 2. Tja, het is niet onze beste zomer dit jaar… De planning was om minstens 2 dagen per week naar de speelplein werking te gaan maar na 2 dagen zagen ze het totaal niet meer zitten (kleinste heeft tweede dag 3x overgegeven van kwaadheid en verdriet). Veel bij de grootouders dus maar dat vind ikzelf niet ideaal want er is daar weinig afwisseling en ze krijgen daar veel te veel hun zin. De papa ging een dagje per week verlof nemen maar dat is er nog maar 1x van gekomen wegens te druk. En bij het begin van het schooljaar moet hij 3 weken naar het buitenland. Dat het maar snel herfstvakantie is, dan hebben we nog een ardennenweekje gepland met 3 andere gezinnen !

  Geniet daar dubbel, voor ons mee !!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *