Ouderschapsverlof, einde week 1

…En het was direct een héél oké week. Met de perfecte combinatie tussen veel tijd met de kindjes én leuke dingen voor mezelf.

Woensdag:
IMG_4594

1. Toch één iemand die blij was met de regen.
2.Jools verbood mij om “weer als eerste haar te halen”. Vandaag wou ze als laatste blijven op het kamp. Ik hou me dus netjes in om 16u en werk nog wat aan mijn scrapfotoboek.

3. Ellis is super zalig en leuk deze week. ze geniet zo hard van de alleen-tijd.

4+5. Een nieuw hobby is geboren. Dutten met Ellis #hartje
6. Bad parenting: doodmoë Jools, dus mogen ze voor tv eten. Af en toe moet dat kunnen, niet?

Donderdag:
Processed with Moldiv

Processed with Moldiv

1. een kaarsje branden voor onze lieve vriendin die verschrikkelijk nieuws kreeg. The big fucking K in je naaste familie, dat suckt big time. Wij duimen dus mee voor een zo goed mogelijk verloop van de behandeling!

2. Verder deden we vooral van rustig dagje thuis. Ik keek een beetje tv, Ellis keek een paar filmpjes op de Ipad.

3. Soms schrik ik, van alledaagse dingen, over hoe groot mijn kinderen al zijn.

4. Alweer een serious case of bad parenting. Springen in de zetel. Just for Fun! Tijdens de vakantie moet dat al’s kunnen, vind ik.
5. ‘S avonds: fun times for me! Blink 182 op de Lokerse Feesten. Met collega/vrienden. Meer moet het soms niet zijn!

Vrijdag:
IMG_4743

1 en 2: Laatste kampdag voor Jools. Ze is super graag gegaan, maar had het tegen het einde van de week toch wat moeilijk door vermoeidheid. We beloofden het einde van het kamp dus te vieren met een hapjes-feestje.

3. Eén van de minst fijne dingen des levens: een afspraak bij de tandarts. I survived en kreeg zelfs een bijzonder positief rapport, een wonder, zo waar!

4. Dutten met Ellis, oh wat is dat fijn. Zeker na een dag die véél te laat eindigde in Lokeren.

Ik merk trouwens ook al een nieuwe vaste waarde:

IMG_4744

…Dutjes met Ellis. Wat een zaligheid. Tijd om samen te lummelen, te dutten en vooral: de dingen héél traag te doen. Alleen daarom al vind ik zo’n ouderschapsverlof zwaar de moeite. Echte quality tijd met m’n dochters. Doen waar er anders geen tijd voor is. Zalig toch??

Hop naar week 2, waarin Jools niet meer op kamp gaat en we dus met z’n drieën thuis zullen zijn. De eerste dagen toch, want vanaf donderdag gaan het lief en ik drie dagen naar Pukkelpop. Nog mensen die naar Kiewit trekken?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *