Ready, Set, Go…

En hupla: c’est parti vandaag is de start van mijn ouderschapsverlof. Vijf  lange weken met een agenda vol lege pagina’s. Het enige wat nog op mijn agenda staat is: Blink 182 op de Lokerse Feesten (deze week) en drie dagen Pukkelpoppen (volgende week). Verder: a whole lotta nothing. Buiten een paar vage whislist plannen.

Ik wil:

–  graag’s naar een meer gaan om een beetje te zwemmen in hopelijk warm water

– een paar kringwinkels doen

-en zeker een paar leuke rommelmarkten doen

– ik wil heel graag naar de Efteling of naar Monde Sauvage

– naar de markt in Tienen gaan en groenten, fruit en een bloemmetje kopen, samen met de kinderen

– en hier en daar een playdate voor de kinderen

– tegen het eind van de maand mijn “zomer 2014” fotoalbum afhebben. Ik ben er alvast aan begonnen en het ziet er alvast mooi uit:IMG_4351

– gewoon genieten van het kostbaarste goed ter wereld: vrije tijd met de kinderen. Want dat is eigenlijk toch gewoon een kadootje, niet?

IMG_4401

Het klinkt, zo opgesomd al heel wat, maar het belangrijkste is: niets moet en we zien wel wat de dagen zullen brengen. Wat nu niet lukt, komt zeker later nog wel’s aan bod, ik ga er niet over stressen en ik wil al zeker niet mijn dagen volplannen! Mijn motto deze vakantie is: take it easy. Eens zien waar dat me zal brengen…. 😉

Voor Jools begon de dag alvast spannend, met een eerste dag op het zwemkamp. Ik tel alvast af tot 16u, wanneer we haar mogen afhalen!

Wat staat (of stond) er bij jullie op de vakantie wishlist?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *