Licht en lekker, het recept voor een snelle hap!

Ik zag het in de Flair staan en wou het meteen’s proberen. Eigenlijk stond het omschreven als hapje, maar ik ging er een beetje mijn eigen gang mee en voegde oa een slaatje toe, zodat het een lichte avondsnack werd. Benieuwd? Here we go.

Nodig:
Bladerdeeg
een potje rode pesto
een potje Philadelphia Light natuur

En wat ik zelf er nog bij verzon:
peper, verse basilicum, sla, ruccola, tomaatjes en parmazaan

Doen:
Snij de bladerdeegjes in vormpjes naar keuze (ik koos voor pizza-achtige-punten). Bestrijk ze met rode pesto en vervolgens met Philadelphia. Als je wilt kan je hier al stoppen. Ik kruidde nog af met peper en verse basilicum. Zet een twaalftal minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. Ik serveerde het met een gemengd slaatje en kerstomaatjes. Het slaatje kruidde ik af en vervolgens strooide ik er nog wat parmezaan over. Alles samen perfect voor een snelle, vrij gezonde avond snack!

IMG_3591 IMG_3592

Smakelijk!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *