J is fan: Polagram!

Wie mij kent of volgt hier, weet het al langer dan vandaag. Ik ben een gigantische fan van foto’s.

Ik neem elke dag (veel of weinig) foto’s, ik post ze veelvuldig online en zelfs daar blijft het niet bij. Ik ben ook mega fan van toffe fotoprint mogelijkheden. Je las hier al, dat ik fan ben van Stickygram om van je leukste Instagram foto’s magneten te laten maken.  Verder was ik al klant bij Print Sudio, Printic en Polabora. Allemaal wreed content van. En nu kreeg ik dus een mailtje van die andere print-app Polagram. Dat ze vanaf nu ook de mogelijkheid gaven om makkelijk een fotoboek samen te stellen.

Dat wou ik dus meteen wel’s testen en amper een week later lag er hier al een fotoboekje op tafel te blinken van Jools’ klas-verjaardagsfeestje. En het moet gezegd: ik ben ook hier fan!

De app is duidelijk en super makkelijk te gebruiken. Geen gedoe en gezeik met te-downloaden-software, boeken zelf samenstellen en door de 7000 lay-outs en mogelijkheden het bos niet meer te zien…. Bij Polagram selecteer je gewoon 26 foto’s en Polagram giet dat in een fotoboekje. Klaar. In minder dan 3 minuten. En met een productie tijd van 4 dagen, ligt het boekje dus op een kleine week kant en klaar in uw brievenbus. De afwerking is mooi, de prints dik in orde. Helemaal perfect dus en dat helemaal easy peasy. Geen gedoe, geen stress, geen crashen en opnieuw moeten beginnen. I like!

Kijk maar mee:

 

IMG_3089IMG_3091 IMG_3092   IMG_3093 IMG_3090IMG_3094

Je kan er terecht voor prints, grote prints, posters en nu dus ook fotoboekjes. Voor een fotoboek met 26 foto’s  betaal je 24,90.

Wil je zelf ook kennis maken met Polagram, gebruik dan volgende kennismakingscode: PG9P0E8G (al weet ik wel niet of die 0 een nul of een letter o is, dat moet je even zelf testen denk ik). Deze code is goed voor 2 credits voor jou én voor mij, en met credits krijg je korting. Benieuwd naar jullie prints, feel free to share it dus!

Test je liever Printic uit, gebruik dan de code: 2ECFAF. Hier kan je terecht voor fotoboeken, prints, foto boxen, posters en kalenders.

Have fun!

 

1 comment

  1. Ga ik zeker eens uitproberen. Ik blijf altijd hangen bij die verschillende layouts als ik de software al gedownload krijg…

    Bedankt voor de tips!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *