J kiest een winnaar….met enige vertraging.

Het begon woensdag met een korte, maar intense snotvalling mét bijhorend ijl hoofd. Donderdag ging ik nog werken, maar ‘s avonds ging het finaal de mist in. Buikpijn, krampen, ik bespaar u de details, maar de dokter benoemde het met een “duidelijke buikgriep”.

En dat net in een druk weekend, oh timing did  you suck! Maar ik sleepte mij erdoor en de buikgriep paste zich precies wat aan. Elke nacht op vanaf een uur of 3u a 4 met buikpijn, krampen en ge weet wel wat. En dat tot de middag. Daarna trokken de grootste ongemakken weg en zo kon ik gisteren toch nog wat voorbereidingen treffen én vandaag genieten van Jools’ haar verjaardagsfeesten met vrienden en familie.

Hierbij alvast wat sfeerbeelden van het afgelopen weekend:

Wachten op meter Steffie:
IMG_3098

Ellis’wonderland vol pony’s, prinsessen en kastelen:
IMG_3108

Rare buitenlandse smaken M&M’s kadootjes rulen:
IMG_3128

Buikgriep, in style:

IMG_3160
Ellis (she will hate me for this one later) in zondagse lazy outfit:
IMG_3132

Super contente Jools:

IMG_3144 IMG_3142

Ready to party:

IMG_3164

Ellis en meter Steffie:

DSC_0042

De coolste taart ever, vond Jools:

DSC_0066 DSC_0069
Jackass, the next generation:
IMG_3159

Maar, daar komen jullie natuurlijk niet voor. Jullie wachten, vol ongeduld, op de uitslag van mijn give-away. Ik wou dat ik jullie allen blij kon maken met de prachtprijs, maar helaas kan er maar ééntje de gelukkige zijn. Random.org deed zijn werk en koos in mijn plaats. Kijk maar:

IMG_3061

Hipperdepip voor Lien dus! Zij schreef:

  1. Lien

    O wat zou die handig zijn om mee te nemen naar mijn werk!
    In de speelgoedhoek van de Papiermier vind ik de kartonnen kassa heel leuk!
    Net zoals de washi tapes, die heb ik daar al eens gekocht en ben ik heel tevreden van.

Bezorg je mij jouw adres én laat je even weten welke kleur Dopper je graag zou ontvangen? Dan doen wij, begin Augustus het nodig! Aan alle anderen: bedankt voor de deelname, en niet getreurd: Ecuina geeft iedereen die hier meeleest een korting van 10% op zijn favoriete item! Daarvoor hoef je enkel ecuina te liken op Facebook en bij aankoop schrijf je in het vakje kortingscode “mijnkwintessens”. Véél shopplezier gewenst!!

2 comments

  1. Wah, dat ben ik! Hoe cool is dat!! Ik stuur je morgen een mailtje (nu op gsm). Joepie joepie joepie en danku danku danku 🙂

    1. Haha!! Leuk om een enthousiaste, blije winnaar te hebben! Mailtje goed ontvangen, ik stuur je nog een mailtje terug! En jij bedankt om mee te doen 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *