Super app aanrader! Digitaal kindertekeningen bewaren met Keepy

Bij Webkim las ik iets over een app om kindertekeningen te bewaren. Ik was meteen benieuwd, want ik struggle er al even mee. Ik vind zo’n kindertekeningen super mooi, maar de hoeveelheden waarmee ze aangemaakt worden zijn soms gewoon niet bij te houden. Idem met knutselwerkjes van school. Ik begon al een tijd geleden met foto’s maken en digitaal bij houden, maar vaak verdwenen ze zo toch maar in die grote massa foto’s.

Met keepy weet ik nu eindelijk wat er mee aan te vangen: ik verzamel ze digitaal in een leuk overzichtje. Je kan zelfs “fans” toevoegen (moeder, vader, oma, opa) die dan een warning krijgen als er een nieuwe tekening is toegevoegd. Het ontwerp is leuk, het gebruik héél makkelijk en het geheel overzichtelijk. Lang geleden dat ik zo enthousiast was over een app!

Bij de gratis versie mag je 30 werkjes per maand toevoegen, dat lijkt me meer dan genoeg. Helaas heb ik nu een kleine inhaalbeweging te maken, dus kom ik niet toe met die 30. Wil jij ook Keepy gaan gebruiken, klik dan even hier. Normaal zouden zowel jij als ik dan een hele maand ongelimiteerd gebruik kunnen maken…. Wat denk je? Win, win?

Het ziet er trouwens zo uit:

foto 1 foto 2

3 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *