J en het grote geschut….

Zoals al eerder gezegd gaat het eigenlijk vrij goed met mijn goede voornemens. Door een samenloop van omstandigheden kan ik zelfs het grote geschut in zetten op het vlak van meer me-time en badkamertijd.

Een hele tijd geleden vertelde ik al dat ik de Philips Lumea aankocht en ging uittesten. De Lumea beloofd een vertraagde en verminderde haar teruggroei en een superzachte huid. Vol verwachting ging ik aan de slag. Ik deed twee sessies voor mijn vakantie (het moet om de 14 dagen). De derde sessie viel net in onze vakantie, maar omdat het af te raden is om na gebruik in de zon te liggen, besloot ik het op vakantie niet te gebruiken. We hadden al zo’n slecht weer…ik wou écht niet riskeren dat ik door deze actie de enige zonnedag zou moeten skippen 😉

Na de vakantie volgden nog twee sessies. Of het werkt? Dat kan ik zo nog niet zeggen eigenlijk… Ik denk het wel, maar echt zeker ben ik toch nog niet. Ik heb me nu voorgenomen om mijn benen de komende weken eens extra goed in het oog te houden en niet constant tussendoor bij te ontharen (met al die blote benen dagen onthaar ik bij het minste haartje altijd héél mijn benen, maar misschien hoeft dat dus eigenlijk niet meer). Zachter vind ik ze alleszins (nog?) niet… In gebruik is ie heel handig, maar wel tijdsrovend. Ik hou nog even vol en hoop binnenkort op duidelijker resultaat.

IMG_2390

Een beetje later viel er thuis een pakketje in de bus. Of ik de Scholl Velvet Smooth niet wou uitproberen? Kwa perfecte timing zat dat alvast perfect. Op vakantie had ik voor het eerst uitgesproken dat ik misschien toch maar’s een pedicure moest inplannen voor die ruwe hielen van mij. Voeten en ik, wij hebben namelijk een zeer moeilijke relatie. Ik vind voeten héél vies en voeten aanraken of laten aanraken vind ik een redelijk gruwelijke gedachte. Met de Velvet Smooth kon ik mijn probleem zone gewoon thuis aanpakken en dus ging ik meteen aan de slag. En wat een aanrader vind ik het zeg. Zijn geld echt dubbel en dik waard! Super handig, makkelijk in gebruik en best of all: meteen resultaat. Ik deed het eerst wat voorzichtig (want wanneer moet je stoppen??) en een week later nog een tweede keer omdat ik zelfzekerder was dat het nog wel even mocht. Sindsdien zijn mijn hielen zacht en gaaf. Ongelooflijk resultaat vind ik het…

IMG_2056

En dan, alsof mijn badkamerkasten nog niet genoeg uitpuilden, kreeg ik dit fijne toestel voor mijn verjaardag van een vriendin. De Clarisonic Mia 2. Ik had er nog nooit van gehoord, maar als ik de beschrijving las, werd ik meteen héél erg enthousiast. Dit toestel beloofd een mooiere, egalere huid in 60 seconden per dag.

IMG_2391 IMG_2392 IMG_2393

De methode beloofd de textuur van de huid te transformeren, het verschijnen van wijde poriën, huidplooien en rimpels te verminderen én bij te dragen tot een zachtere en stralende huidskleur. Klinkt geweldig toch? Al een dikke week gebruik ik hem nu dagelijks en ik voelde al meteen een verschil. Mijn huid is echt super zacht nu, dus ik ben hier echt wel héél enthousiast over. Elke avond reinig ik eerst mijn gezicht met mijn gewone productje, daarna reinig ik het met dit toestel. Eén sessie duurt exact 60 sec en om de 20 sec geeft ie een signaal zodat je weet dat je van zone (wangen, neus en kin, voorhoofd) moet wisselen. Super handig en snel dus! Verder is ie vrij compact, mooi van design en ligt hij goed in de hand. Ik denk dat ik dit echt nog wel een hele tijd volhou. Benieuwd ook naar het verdere resultaat.

De conclusie is: ge gaat mij zien blinken binnenkort. En zacht dat ik ga zijn. Ik voel het, tegen het eind van de zomer zie ik er 10 jaar jonger uit…. 😉 Nog iemand ervaring met één van deze toestellen? Benieuwd naar jullie ervaringen dan….

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *