Tradities…

Het begin én het einde van het schooljaar gaan hier altijd samen met tradities.

Zo neem ik op die dagen altijd een foto voor de voordeur, zodat ik kan terugblikken op de eerste en de laatste…Een kleine schock elke keer. Over de vooruitgang en groei van mijn kleine meisjes. Over hoe snel de tijd gaat en over hoe klein ze eigenlijk toch nog maar waren. Terwijl ik toen toch écht ook al vond dat ze zo groot waren geworden. Ik vind dat verschil altijd spectaculair. En zo ongezien dat ze toch veranderen hé. Je ziet ze elke dag en zonder dat je het beseft leggen die eigenlijk toch een gigantisch parcour af…. Kijk maar:

De eerste van dit jaar:

eerst

en de de laatste:
IMG_2499 IMG_2483

…Een kleine poging om de wervelwind called life toch ook even een halt toe te roepen. Even stilstaan bij het afgelopen jaar.

Niet te geloven, wat een verschil alweer…Voor Jools is echt een juffertje geworden vind ik. Een echt kind, een echt meisje. When did this all happen?

De eerste en laatste van 2013 zie je hier. Toen was het verschil ook al zo gigantisch.
De eerste schooldag van 2012 zag er zo uit. En Jools’ eerste laatste zag je in 2012 al.

Met z’n vieren gingen we vanmorgen naar school. De juffen en meester kregen hun kadootje en ‘s ochtends had de meester het filmpje al doorgestuurd gekregen. Hij reageerde super positief en leek er oprecht heel blij mee. Er volgden nog wat dikke knuffels en Ellis bedankte haar lieve super meester.

IMG_2490IMG_2497 IMG_2493

Een andere traditie is dat het begin van de vakantie (telkens op vrijdag, zo rond 12u al hier) feestelijk ingezet wordt. Net als vorig jaar gaan we straks met Maya naar de kermis. Een topcombinatie, dat spreekt voor zich! De ideale zomer kick-of!

Fijne zomer (al dan niet vakantie) voor jullie!! Let’s rock it!!!

3 comments

  1. Die eerste en laatste schooldag foto is een ideetje dat ik schaamteloos van jou gestolen heb Jessie. Bedankt voor de tip!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *