Bedankt juffen en meester!

Zoals iedereen geven wij op het einde van het jaar iets aan de juffen en meester om hen te bedanken voor het afgelopen schooljaar. Zeker in het geval van Ellis vond ik het belangrijk iets te geven. Haar meester is zo’n toppertje en we zijn zo dankbaar dat Ellis bij hem terecht kwam. Handig ben ik niet, dat weet iederéén ondertussen al en tegelijk vind ik ook dat zo’n kadootje niet draait om hoe groot of hoe duur het is. Daarom gingen we voor een combinatie van klein gekocht kadootje en zelfgemaakt, persoonlijk iets….

Bij Papiermier kochten we een mooi setje pennenhouders. Twee voor de duobaan juffen van Jools en één voor de meester. Helaas dacht ik er net te laat aan dat we ook iets voor juf Ingrid (de zorgjuf van Ellis) nodig hadden. Daarom voor juf Ingrid dus een cliché chocoladen potlood. De potjes werden gevuld met chocotoffs en gelukskoekjes. Daarnaast maakten de meisjes tekeningen waar ze met mooie plakband een kadertje rond maakten. Terwijl ze tekenden maakte ik wat foto’s ervan en die hebben we afgeprint en op de achterkant geplakt. Op het kaartje staat dan: “met veel liefde én dank gemaakt”.

DSC_0865 DSC_0858

IMG_2420 IMG_2418 IMG_2417

 

En voor Ellis’ meester hebben we ook nog dit schattige filmpje gemaakt, een variant op het vaderdag gedichtje. Ik hoop dat hij dit leuk vindt. En zo kunnen we nu aftellen naar het begin van de zomervakantie. Morgen nog een half dagje en voila, het is weer gepasseerd. Vreemd hoe snel de tijd vliegt vanaf uw kinderen naar school gaan.

1 comment

  1. Wat een leuke ideeën allemaal! Hier was het gewoon – uit tijdsgebrek – een reep chocolade met daarop “voor mijn allerliefste juf”, maar Louis blonk van trots dat hij dat mocht afgeven aan zijn juf en dat hij dan ook nog een dikke kus in ruil kreeg!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *