Woensdag

Vandaag begon de dag goed met mijn sportieve voornemens om te zetten in actie. Nog voor 9u had ik er al een work out op zitten met les 1 van Start to Run en daarna nog wat outdoor buikspieroefeningen. Goed bezig? Ik??
IMG_2389 IMG_2387

Op school was er mijn jaarlijks stiekem bleitmomentje toen de derde kleuterklasjes hun uitzwaaimoment hadden. Elke keer vind ik dat zo schattig dat ik er emotioneel van wordt. Dat beloofd dus al voor volgend jaar, als Jools daar zal staan blinken. *slik*
IMG_2395

Daarna was de stemming meteen een pak vrolijker want ik mocht een fake jarige mee naar huis nemen. Kinderen die jarig zijn in de zomer, die krijgen namelijk een fake klasverjaardag om ook hun momentje te hebben in de klas. Jools was alvast in haar nopjes en de kroon stond een hele dag op haar hoofd.

IMG_2405

Fake jarig of niet, we vierden het lekker met pizza:

DSC_0782 DSC_0784 DSC_0785

In de namiddag knutselden de kinderen wat aan hun afscheidkadootje en we namen ook wat foto’s, maar daarover volgt later meer.

DSC_0816  DSC_0858 DSC_0865 IMG_2415

 

Wat ben ik blij met mijn 4/5de dagje. Zeker sinds de kinderen allebei naar school gaan en ik een voormiddag voor mezelf heb, vind ik het een grote luxe.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *