Random…

Tis hier even druk geweest. Met wennen aan het “back to work en school ritme”. Met groot nieuws op het werk (hallo, Telenet!). Met het (nog) vieren van mijn verjaardag en gezellige namiddagen in onze tuin. Hierbij wat random beelden van de afgelopen dagen:

IMG_2056

…Altijd fijn om dingen met de post te krijgen om gratis uit te testen. Wat een machien zeg, die Velvet Smooth! Ik vertel er zeer binnenkort nog meer over, maar ik kan alvast verklappen dat het een aanrader is!

IMG_2059

 

…Wat hou ik van “ongepland een kindje meer mee naar huis brengen van school”. It makes me feel so integrated. Als of we hier echt een thuis aan het maken zijn voor onze kinderen en een heel nieuw netwerk uitbouwen. Ik word er echt altijd zo blij van, stom hé?

IMG_2066

…Wat blijf ik verliefd op mijn prachtige konijn. En op mijn coolste-verjaardagskado-ooit uil-vaas. En ja, er wordt hier nog veel gebakken, alleen val ik even terug op vaste klassiekers. Die trouwens mega lekker blijven, echt een aanrader hoor, mijn lekkere speculoos cupcakes!

En ook hier was er geen ontsnappen aan de voetbakgekte. De eerste Belgen match keken wij hier gezellig samen met de meisjes. Het lief mocht op het werk, op het grote scherm kijken.

IMG_2087 IMG_2088

‘Twas trouwens een bijzondere ervaring: voetbal kijken met een bijna 5 en 3,5 jarige. “Is het al in de grot mama?” (Jools) en “Nu was het bijna in de goot het mama” (Ellis) afgewisseld met 798 keer “Wanneer gaan ze nu scoren, mama?” (IK WEET HET OOK NIET MEISJES, that’s part of the game)….

….Ondertussen gaat het ook steil de hoogte in met mijn vlecht-making-skills. Ik voel het: ik word nog een pro!

IMG_2105

…had ik woensdag een mega productieve dag, met op het programma: opruimen, soep maken (die zeer door Ellis gesmaakt werd), taart bakken, schattige babymeisjes op bezoek krijgen en een super gezellig namiddagje bijpraten in de tuin.

IMG_2122 IMG_2123wij

Op- euhm- culinair vlak waren er fortune cookies, ontbijts-traktaties op het werk én roze frietsaus:

IMG_2141 IMG_2143

…en ja ik ben nog volop bezig met mijn goede voornemens (ook daarover binnenkort meer). Ik ben zelfs bezig met meerdere boeken te lezen. Echte boeken én ook dit boek, dat ongetwijfeld mijn leven gaat veranderen:

foto 2

…to be continued. Ik heb het er nog over!

Op mijn beeldscherm bleek Belgacom Tv last te hebben van wat verwarring:

IMG_2148

Of het een geval van wrevel of autocorrect was, laat ik nog even in het midden. Maar in ieder geval kan je vanaf nu op vrijdag een kijkje nemen achter de schermen in  “De wereld van Bellewaerde” op Vier. En dat heeft weinig tot niets met K3 te maken…. 😉

En vanavond ging ik afscheid nemen van de buik die hopelijk heel binnenkort nu zal veranderen in een schattig hoopje baby. Ik ben er alvast klaar voor!! <3

eefje

Op het programma de komende dagen/week: nog een laatste verjaardags-achtig feestje in onze tuin met mijn fijne (helaas) ex-collega’s. Met op het menu the best of two worlds: héél veel hapjes én desserts. Who needs main dishes anyway?!. Verder ook nog een een teambuilding/sportdag van het werk, de laatste schooldag van het jaar én hopelijk knuffelen met bovenstaande buikbaby.

Volgende week: i’m ready for you, maar eerst toch nog genieten van het weekend!
Have a good one, y’all!!

2 comments

  1. Leuke week heb je achter de rug!

    Toevallig heb ik vorige week het 5:2 boek meegebracht uit de bib. Lectuur voor op vakantie die volgende week begint … s nieuwsgierig wat jij er van vindt. Ook hoe die scholl je bevalt. Zelf ben ik nog niet verleid, ik vind hem nogal duur.

    Grtjs

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *