Et c’est fini…

Boohoo, t zit er alweer op. Gone, voorbij, gepasseerd. Hup naar volgend jaar zeg.

Gelukkig is dit nog niet het einde van mijn zomer 2014 en kan ik gewoon rustig aftellen naar mijn vijf weken (!) ouderschapsverlof in Augustus. Hupla!

De vakantie is voorbij gevlogen. Relaxen bleek iets minder gemakkelijk als ge thuis met vanalle zorgen in uwe kop zat. Gewoon weggaan en vergeten is blijkbaar niet zo simpel als ge weet dat ge toch gewoon terug moet. Maar kom, ik heb mijn best gedaan, we zaten in een prachtig huis en geweldige omgeving. Een van de laatste dagen deed de zon zelfs geweldig hard haar best en hadden we een topdagje in ons vakantiehuis. Genieten met reusachtige hoofdletter was het!

DSC_0772 DSC_0774

Ellis zorgde nog voor de grootste verrassing door plots alleen te kunnen “zwemmen”. Tis natuurlijk nog meer hondjesslag dan iets anders, maar toch: ze trekt haar plan. En trots dat ze was. En ik glom ook: DSC_0782 DSC_0803

Het kwik ging omhoog en zelfs Jools waagde zich ein-de-lijk eens in het zwembad:

DSC_0874

Eigenlijk vat dit beeld perfect mijn dag samen:
IMG_1885 IMG_1890

T was er echt wel een prachtige omgeving:

DSC_0909

De dag hiervoor deden we zelfs nog een hele coole ontdekking. Gewoon “in onzen hof”:

Traveler IMG_1873

Een mega coole waterval. Hoe tof is dat?!

En als allerlaatste dag koppelden we het nuttige (afhalen van de huurauto om naar de luchthaven te gaan) aan het aangename (dagje in ons geliefde Montpellier, waarover later meer én een laatste avondmaal aan de zee):

IMG_1921 IMG_1919 IMG_1908

En ja, het lief was ook gewoon mee op vakantie hoor. Hij staat gewoon liever niet in zwembroek op mijn blog 😉

De komende dagen volgen nog wat tips voor trips! Hopelijk hebben jullie ook allemaal fijne vakantieplannen in t vooruitzicht!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *