Ondertussen op vakantie…

…herontdek ik mijn liefde voor roadtrippen. Een koffer vol spullen allerhande gooien en zien waar we uitkomen. Ons plan trekken met wat we bij hebben. Niet alles moet perfect zijn, goed is meer dan goed genoeg. Van een sjaal een muts maken als het begint te regenen. Kleren die niet matchen, maar wel voldoen aan het wisselende weer. Stoppen als we toevallig iets leuks zien. Doorgaan als we’t weer beu zijn.

DSC_0758IMG_1453

…word ik ontzettend blij van de kinderen. Ze zitten in een geweldig toffe fase, zijn super dikke vrienden die uren en uren samen kunnen spelen. Vol fantasie ook. Vandaag gehoord op de achterbank: “ik ben de netel en jij het kindje. PRIK. auw, auw” en “mag ik nu Jezus zijn?”, “oké dan ben ik moeder Maria” (de godsdienstige obsessie still remains, help!!) en ook: “haha, ik heb mijn sandalen uitgedaan en mijn voeten zijn stienkie winkie! Ga jij er aan ruiken? Oké, maar dan moet jij ook aan de mijne ruiken.”

We zingen liedjes en dansen, we wijzen enthousiast dingen aan die aan het raam voorbijglijden. Af en toe afgewisseld met Jools die wat kotst. Helaas heeft ze mijn jeugd-reisziekte geërfd. Het kan de pret niet bederven.
DSC_0723 DSC_0727
Jools & Ellis, Ellis & Jools, vier handen op één buik.

…Het doet ons al dromen en (nog meer) uitkijken naar volgend jaar. Naar het grote Canada plan. Als we terug thuis zijn, beginnen we er eens wat concreter werk van te maken. Inlezen, plannen, dromen….Minstens even leuk als de reis zelf eigenlijk!

…plan ik al wat feestjes voor als we terug thuis.

….maar geniet ik eerst nog even van het mooie weer, het zalige domein waar op we verblijven en elke dag die ongepland en uitgestrekt voor ons uit ligt. We take it day by day. Doen wat we willen en niet willen. Genieten van mooie plaatsen en van gewoon bij elkaar zijn.

DSC_0752 DSC_0739 DSC_0678 DSC_0676 IMG_1653 IMG_1493 IMG_1463 IMG_1540 IMG_1544 DSC_0673

…Deden we gisteren even stoer alsof zwembadwater van 19 a 20 graden wél warm genoeg was voor ons:

IMG_1612 IMG_1613

….Is sinds vanavond mijn bedroom view zelfs nog beter geworden. De verre buur vroeg in opdracht van de huiseigenaar of we het oké vonden dat de paarden op de wei kwamen….euh? Really? Bring ’em on! En voila, vanaf nu kijk ik uit op dit:

foto

….Not to shabby for Jessie, not to shabby…. 😉
Hopelijk een fijn lang weekend voor jullie in België ook.

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *