Do more of what makes you happy….

IMG_0556 IMG_0557 IMG_0562 IMG_0565 IMG_0566 IMG_0592 IMG_0600 IMG_0609 IMG_0610 IMG_0612 IMG_0614 IMG_0619

foto koeo

Vandaag was vakantie in eigen land. Meer nog: vakantie vlakbij huis! Om mijn moeder’s verjaardag te vieren gingen we wandelen in Nerm (bij Hoegaarden). Een prachtig natuurgebied waar je eindeloos kan wandelen en kan genieten van verre uitzichten. Je komt er bijna niemand tegen en waant je alleen op de wereld. We zagen zelfs een ree lopen in de verte (zalig!!).

Er zijn drie wandelingen: 7,5 km, 9 km en 12 km. Wij deden de laatste maar deden een paar shortcuts. Een échte aanrader voor wie houdt van wandelen, verre uitzichten en het alleen op de wereld gevoel! Ideaal om met kinderen te doen, het is bijna overal plat en makkelijk toegankelijk met een buggy. Kinderen zijn gemakkelijk geëntertaind door het plukken van bloemen, koeien en paarden onderweg.

Een toppertje, zeker met zo’n zalig weer als vandaag!

God i love de maand Mei… We want more!

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *