Wishlist…

Ahhhhh, eindelijk weer die mooie Mei maand! Mijn absolute favoriet! Een drukke maand ook, vol verjaardagen, veel zon (hopelijk), feestdagen, brugdagen en andere fijne dingen.

Het doet een mens dromen….

Van deze mooie stamboom in een hip jasje bijvoorbeeld!
Of deze vind ik ook nog leuk. Beiden bij printcandy!

…een leuke tote bag van bij Rarebird.nl.

vrolijkheid voor in de keuken en vrolijkheid voor Jools! Hoe cool is alles van Ingela P toch??!

…kei mooie kaartjes, voor mijn project Post! Een project dat trouwens géén stille dood gestorven is, ik moet er alleen dringend nog’s over bloggen (shame on me!) Ik denk trouwens dat ik een nieuwe lievelingsshop heb, Rarebird.nl: u hoort nog van mij!

Zou dit bijzettafeltje trouwens niet ook prachtig staan als nachtkastje? Love dat muntgroene kleurtje!

…zo’n vuurkorf, dat lijk mij kei gezellig voor zwoele zomerse avonden.

Onder het motto “eens mens kan nooit te veel BBQ’s hebben, zou ik zo zo’n “Park BBQ” van Jamie Oliver willen. Ik heb de laatste tijd een mega crush op dat munt groen hé…In die sfeer zou ik ons terras hier boven willen inrichten (als de veranda ooit afgebroken raakt).

…een bon van deze winkel, want sinds I het had over die tuintafel ben ik geobsedeerd. Ik tel nu al af naar de dag dat ons terras af is en we die tafel kunnen gaan inladen daar! Eindelijk een échte tuintafel, die ik nog mooi vind ook!

En deze fotokader van Ikea die ik al maanden nog’s in huis wil halen om eindelijk een foto van onze fotoshoot in op te hangen in de gang. Ik kan hem echter precies niet terugvinden op de Ikea site, dus weet iemand of deze nog in het assortiment zit??

ikea

Het feit dat in deze maand zowel moederdag als mijn verjaardag vallen, berust uiteraard op louter toeval….niets meer…
Echt niet….

#agirlcandream, toch?

JAMIE PARK BBQ  cover_mood (Kopie) Familytree3B-562x702ingela

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *