Do more of what makes you happy….

Vandaag vierde Natuurpunt Meise zijn 20ste verjaardag. Aangezien enkele bekenden bij Natuurpunt zitten en wij tegenwoordig proberen om zoveel mogelijk tijd buiten, in de natuur door te brengen gingen we een kijkje nemen.

Plaats van gebeuren was het natuurgebied Birrebeekvallei (Velaartbos) in Meise. Op het programma stond oa “een wandelzoektocht in een bos vol lentekleuren” én achteraf een pannenkoek of ijsje. Meer hadden de kinderen niet nodig om zich een namiddag te amuseren in het bos.

Voor wie uit de buurt komt: het was een aanrader eigenlijk. Een tof bos, toffe wandeling, niet te lang en veel afwisseling. Stukjes bos, wandelpaadjes op aangelegde brugjes (weet niet goed hoe je dit moet uitleggen), het speelbos etc….

Hierbij een kijkje:

IMG_0275

IMG_0296 IMG_0303  IMG_0316 IMG_0317 IMG_0322 IMG_0328 IMG_0331

Onverwacht ook nog een verrassing in de mailbox. Ik mocht toch op een afgesproken afhaalpunt 8 pizza’s afhalen van Dr. Oetker Casa Di Mama. Alweer: bedankt: The Insiders!

IMG_0334 IMG_0335

We hadden al warm gegeten smiddags, maar konden toch niet weerstaan aan dat lekkers. Twee pizza’s sneuvelden meteen voor een mini pizza party. Op ons bord: Mozzarello-pesto en Prosciutto funghi. Het grote verschil met andere diepvriespizza’s zou hem vooral in het deeg zitten. De pizzabodem is namelijk ongebakken. Daardoor rijst de bodem nog volledig terwijl je hem klaarmaakt in de oven. En het moet gezegd: we waren allemaal toch wel fan. De pizza wordt lekker dik en krokant. Normaal ben ik niet zo’n fan van dikke pizzakorsten, omdat ze al gauw heel vettig smaken. Maar dat was hier helemaal niet het geval. De mozarella-pesto viel vooral in de smaak bij de volwassenen. De kinderen hielden meer van de pizza met hesp.

IMG_0352

Morgen volgt het tweede pizzafeestje. We hebben wat vrienden uitgenodigd om te delen in de vreugde! Maar het goede nieuws is dat ook jij deze pizza’s kan gaan ontdekken. Ik kreeg namelijk een hoop kortingsbonnen om uit te delen. Heb je zelf honger gekregen, geef dan gerust een seintje!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *