Zou ik het een plog noemen?

…dat het een drukke week was hier.

Maandag deden we nog kei hard van “weekend, hoera, hoezee”. We legden beide kinderen in bed voor een laatste middagdutje en namen dankbaar gebruik van die vrije tijd. Kijk maar:

IMG_0171

….want ja, verbouwen, dat is nooit écht gedaan. Nu op het programma: ons overdekt terras. Dat was wel bruikbaar, maar zag er allemaal wat oud en crappy uit. Dus: al een paar weekends containerparken (daarover later meer), afschuren, mottige latjes afbreken en verven! Helaas is zoiets natuurlijk niet op één dag af, dus: work in progress.

Op dinsdag was de overschakeling naar de school/werkweek behoorlijk pijnlijk en zwaar. Gelukkig werd ik blij verrast toen ik mijn auto instapte: Siska is terug! Hoera for that! Zij is de enige die ik écht graag hoor op mijn radio, de enige ook die mij ‘s morgens echt luidop kan laten lachen in de file.

IMG_0174

‘S avonds had ik nog een shoppingdate met mijn collega/vriendinnen. We trotseerden de file en profiteerden van nog een anderhalfuurtje Wijnegem Shoppingcenter. Ik scoorde er een bijzonder coole, nieuwe huisgenoot:

IMG_0181 IMG_0185

I truely love my bunnie!!

Van het lief kreeg ik een Whatsapp dat Jools een kadootje voor me had meegebracht van school:

 

 

IMG_0176

<3

…en ook voor haarzelf was er fijn nieuws (hashtag CUTE):
IMG_0177
…een uitnodiging voor het feest waar ze al weken over sprak en waarvan ik al vreesde dat ze misschien gewoon niet uitgenodigd was. Oef dus!

Op Woensdag deden het lief en ik van outsourcen: kinderen bij de babysit, wij een dagje naar Antwerpen. Ik liep, na jaren nog’s met een maxi-cosi over straat en kreeg flashbacks van de vele gevechten die ik met dat (on)ding had. Hij werd netjes afgezet bij mijn nicht/Jools’ haar meter. Hop naar vers babygeluk! Zij mogen zich een hernia verslepen binnenkort, de enige rugpijn die ik zal oplopen is van het knuffelen met die prachtige baby.
IMG_0186

Op donderdag was het een heel gewone dag op kantoor:
IMG_0191

en ‘s avonds had ik een movie night date met twee collega’s. We besloten te carpoolen en ja, als ge met twee vrolijke gay’s in een auto stapt, dan heeft dat consequenties natuurlijk:
IMG_0193

(We zagen trouwens Divergent en ik vond dat echt nog wel een coole film!)

Op vrijdag was het van inlezen en meetings op het werk en thuis eindelijk tijd voor het uittesten van mijn nieuwe projectje: de Phillips Lumea. Benieuwd dat ik ben of dat gaat werken!! Iemand ervaring mee? Er loopt trouwens momenteel een 50 euro cashback actie én bij Vandenborre is ie ook nog’s een pak goedkoper dan op een andere site… The time is now peoples!
IMG_0198

…dit alles om maar te zeggen: Ja Insiders: ik denk dat jullie goed gekozen hebben, toen jullie op zoek waren naar mensen met “Lange dagen op het werk, een druk gezinsleven of een overvolle sociale agenda.” Ja ik voelde mij aangesproken, ja ik ben vaak zo moe. En vooral: JA, ik wil kei graag die Omnivit Performance vitaminen gaan uittesten. Ik ga gewoon bruisen van de energie, ik voel het al!!! Arghhh….hop naar de volgende week alweer! Maar eerst: weekend, rusten en uitslapen dutjes overdag.

Fijn weekend y’all!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *