Shoppingtip: het kleedje van Jools!

Vorige week liep in in de winkelstraat toen ik mij ma belde met een vraag. Toen ze hoorde waar ik was, zei ze dat ik eens ne C&A moest binnengaan, want dat ze in het boekje zag dat ze toffe kleedjes hadden. Het toeval wou dat ik daar net zo goed als voor de deur stond, dus ging ik eens kijken wat ze juist bedoelde.

Ik ga daar heel eerlijk in zijn: de C&A is nu niet direct een winkel waar ik normaal binnen ga. Maar nu was ik toch wel héél blij dat ik er was. De kleedjes die mij ma bedoelde vond ik niet mooi, maar ik spotte wel iets anders. Een super mooi, retro kleedje.  Voor amper 17 euro (denk ik, ik ben daar niet zo goed in, het kan ook 27 zijn, maar ik denk het echt niet). Ik dacht meteen: dat moet ik eens delen op mijn blog. Eens thuis was het weer druk en alle vrije dagen hadden een volle planning. Tot ze het vandaag voor het eerst echt aandeed en er meteen reacties kwamen op Instagram en Facebok. Ik ben blijkbaar niet de enige die het een schoon kleedje vond.

Dus, voila, bij deze: een gouden tip! Ga eens zien bij den C&A…of kijk hier, bij Jools. Ze showt het tijdens het eitjes rapen, vanmorgen. Hopelijk hadden jullie ook een fijne Paasdag?

DSC_0622 DSC_0627 DSC_0628 DSC_0635

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *