SBS likes Bueno!

Een tijd geleden kon je je bij The Insiders inschrijven voor een Kinder Bueno campagne.

Echt iets voor mij/ons dacht ik meteen. Onze redactie is nogal food-minded! Niet alleen moeten (ja, moeten!) wij een hele dag over eten praten, we zijn ook nogal van de practische aard. Er wordt bij ons echt massaal veel gesnoept. Nieuwkomers komen meestal een vijf a zes kilo bij als ze een tijdje bij ons vertoeven (no kidding!)

Zo brengt er geregeld iemand taart of ander zelfgemaakt lekkers mee, verjaardagen én afscheid worden uitbundig gevierd (en als je met freelancers werkt is het bijna elke dag wel iemands laatste dag), bij goeie kijkcijfers is er taart en dan ben ik nog niet begonnen met snoepdonderdag….Elke reden is goed eigenlijk.

En ook Kinder bueno is een gelikete snack bij ons op den bureau. Vooral één collega heeft elke dag een vast bueno momentje. Toen hij jarig was, hadden we zelfs zijn hele bureau versierd en volgehangen met het knapperige wafeltje met heerlijke hazelnootvulling.

En nu was ik dus gekozen! Ik kreeg een hoop bueno’s voor eigen gebruik (al is vooral het lief er mee gaan lopen) én een doos vol schattige mini doosjes met bueno snacks voor de collega’s. Op amper één dag was ik volledig uitgedeeld (30 stuks!!) en iedereen was super content! Merci The Insiders dus, merci bueno.

Hopelijk kunnen jullie op deze manier toch wat meegenieten:

IMG_9827 IMG_9828 IMG_9829 IMG_9831 IMG_9832 IMG_9833 IMG_9835 IMG_9837  IMG_9844 IMG_9848 IMG_9851

 

Kortom: goedgekeurd door de Komen Eten redactie én de jongens (euh mannen) van het vierde!
Benieuwd wat jullie favoriete werkdag snack is? En of het er bij jullie ook zo ongezond aan toegaat? of ligt dat echt aan ons? Beroepsmisvorming, weet je wel?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *