Buitenspeeldag

Vandaag was het voor de 7de keer Buitenspeeldag. Voor wie dat niet kent, die moet dringend deze site onthouden, zodat ie er volgend jaar bij kan zijn. De kinder tvzenders gaan vandaag uit en alle kinderen worden buiten verwacht.

Bij ons was het alvast super leuk georganiseerd, rond het thema piraten. Massa’s springkastelen, de gewone speeltuin, eendjes vangen, badminton, death-ride, een échte piraat….er was voor ieder wat wils. En dat alles gratis en voor niets. Veel geluk met het weer ook natuurlijk. Wij zullen er volgend jaar in ieder geval weer bij zijn, want het was een topnamiddag.

IMG_9130 IMG_9142 IMG_9144 IMG_9161 IMG_9162 IMG_9169

 

Benieuwd of het bij jullie ook zo leuk was?

 

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *