Woensdag

Vandaag had ik een leuke dag in het vooruitzicht. Ik ging namelijk een dagje naar Antwerpen, beetje chillen met mijn nicht/vriendin/meter van Jools. Lekker lunchen, beetje shoppen….Helaas gooide 21 ton pladijs roet in het eten, want drie uur in de file staan, dat had ik er nu ook weer niet voor over.

Dus werd het een rustig dagje thuis. Met buitenspelen, een zelfgeplukte boeketje bloemen van de kindjes, een kappersbeurt-zonder-afspraak én een gezamelijke middagdut van het hele gezin. Zalig  was het! Het enige minpuntje was dat het lief ziek thuis zit. Gelukkig voor hem was er een dokter in de zaal. De kinderen hadden namelijk een pedagogische studiedag en dus geen school vandaag:
IMG_8880

Change of plans dus, al kan zo’n dagje-zonder-plannen thuis eigenlijk toch ook zalig zijn.

IMG_8864 IMG_8889 IMG_8913

Hopelijk hadden jullie ook een fijne dag!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *