Project Post: Ode aan de postkaart

Nee, nee, dat is hier geen stille dood aan t sterven. Alleen is Februari nogal een korte maand en met Ellis’ birthday activiteiten is de maand nogal voorbij gevlogen.

De vorige ontvanger was alvast super blij. Ik kreeg een blij berichtje dat het een super leuke verrassing was. Vriendin C loves old school kaartjes ontvangen én schrijven. Daarnaast paste het kaartje perfect in hun interieur dus kon ik alleen maar samenvatten met: mission accomplished!

Ik koos voor vriendin C, omdat ze eigenlijk de liefste, most caring en attentste persoon is die ik ooit ontmoet heb. Ze is er als je haar nodig hebt, ze vergeet nooit een verjaardag, stuurt nog echte postkaartjes bij gelegenheden, ze is altijd open-minded en nooit veroordelend. …She’s the best.

Maar wat haar nog unieker maakt dan alle anderen is dat ze ook een echte inspiratiebron is. C is een vriendin die gaat voor haar dromen. Die werkt aan haar toekomst en gaat voor haar idealen. Ook al is dat soms niet evident of gemakkelijk. Ze blijft niet bij de pakken zitten en gelooft dat alles mogelijk is. You just have to do it.  Niet zagen, maar doen. Of nog belangrijker: niet dromen, maar doen! Gaan voor die banaan, pluk de dag! The sky is the limit, zelfs met beperkte middelen. Gewoon doorzetten en er voor gaan. Ik denk altijd: mocht iedereen wat meer als haar zijn, er zouden veel meer gelukkige mensen in de wereld zijn. En daarom kon niemand anders dan zij, mijn eerste echte kaartje krijgen. Een dromerig, inspirerend kaartje omdat ze, in haar job als scenario- en tekstenschrijver wel wat inspiratie kan gebruiken soms.

En nu is het aan de tweede persoon dus. De kaartjes, ja het zijn er meer dan één deze keer, gaan morgen de bus op! En dan is het weer spannend afwachten…

IMG_8106

 

Kaartjes van Papiermier (zebra) en Hema (uil).

Wie wil, kan nog altijd meedoen….Tita maakte er haar eigen versie van en ook Fie raakte geïnspireerd. Who’s next?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *