Bedankt, Colin Farell

Ik weet niet waarom, maar ik dacht dat ik de Colin nen toffen vond.

Vandaag kon ik nog’s naar een Avant-Premiere in Antwerpen gaan van een nieuwe film. Winters tale was het. Met bovenvermelde Colin dus. Die avant-premieres zijn één van de voordelen van de job. Zo af en toe mogen wij is gaan zien en meestal is dat wel plezant. Ge ziet gratis ende voor niets ne nieuwe film. Ge krijgt een fleske drank en een doos popcorn en daarna kunde nog is aan mensen zeggen van: “hebde dienen film al gezien? Ge moet daar is naar toe jong. Grappig enal”. Die avonden laten zich meestal samenvatten met “a good time was had by all”.

Tot vanavond dus. “Een epische film”, zo werd hij omschreven. En “een romantische fantasiefilm”.

Wat ze vergaten te zeggen was dat hij vooral episch slecht was. Met drie zaten we daar. Te zuchten en te wachten. Tot het gedaan was. Zelden zag ik zo’n ongeloofwaardige, maar vooral crappy film. Die scenario-schrijver zou beter een andere job gaan zoeken en de Colin, die is echt zo hard gezakt in mijn achting. Dat die aan zo’n film wou meewerken. Shame on you Colin!

Gelukkig gingen we vooraf nog lekker samen eten én konden we nog wel lachen met onze eigen misserie. Zo kon ik de avond toch afsluiten naar gewoonte….good times were had by all. Alleen niet bepaald dankzij Colin.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *