U plogt toch ook?

Lilith begon er mee en sindsdien duiken er hier en daar plogs op. Bloggen met pictures dus. Aangezien ik graag meekeek bij iedereen, deed ik zelf ook een poging. Hierbij een overzicht van mijn dag, in foto’s!

De dag begint extreem goed vandaag. Ellis is als eerste wakker en kruipt nog even lekker bij ons in bed. Ze ligt zalig in mijn armen en we knuffelen, lachen en spelen nog even alvorens we opstaan. Twee super goed gezinde kinderen, die heel de ochtend goed meewerken en zich zelf aankleden. We mochten wel niet kijken, ze trokken zich terug in de gang en in de living:

IMG_7447fIMG_7450

Vrolijke aapjes naar school brengen. Mijn favoriete wandelmomentje van de dag:
IMG_7459 IMG_7461 IMG_7464

Onder: Dag Tienen (1), hallo file (2)
Dag file, ik neem de binnenweg (3) en (ik zei het eerder al): elke dag langs Ikea rijden en nooit binnen gaan, dat verdient een medaille! (4)

IMG_7476 IMG_7478 IMG_7482 IMG_7485

Mega confessions alert! Daar gaat mijn stoere imago….
Er bestaat een liedje van Beyonce wat ik kei graag meekweel:

IMG_7487

Oké, ik geef het toe, het zijn er zelfs twee:
IMG_7489
(lotgenoten mogen zich kenbaar maken, your secret is safe hier!)

Hallo Vier!
IMG_7490

9u: Mijn zaligste moment van de dag: minstens een half uur, tot een uurtje de redactie helemaal voor mij alleen! Zalig!!
IMG_7493

Suikervriendje op mijn scherm:
IMG_7497

Spannend smsje:

IMG_7500

Ondertiteling van vanavond checken:
IMG_7504

Het is een drukke werkdag. Het gewone werk, sollicitanten die op gesprek komen, kandidaten vastleggen, bezoekjes regelen….Het ene na het andere. Gelukkig heb ik rond 16u een lekkere pauze: mijn nicht uit Chili is in het land én bracht mijn favoriete Chileense snack mee: Chockman. Jummers!

IMG_7507

Na het werk ga ik op bezoek bij mijn collega (geen foto’s hier). En om 20u30 val ik doodmoe in de zetel:

IMG_7512

Gelukkig is er nog een gepast programma op tv, voor avonden als deze:

tv
The sky is the limit, op Vier natuurlijk!

Fijne avond!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *