Tiny Prints

Volgende week dinsdag wordt Ellis drie jaar.

Eindelijk! Want zijzelf verkondigd aan iedereen die het wil horen al maanden dat ze 4 is. En doordat ze zo groot is en goed praat geloven veel mensen haar nog ook.

Maar een verjaardag dus. Daar hoort een feest bij. En bij een feest horen uitnodigingen. En dit jaar hadden wij de mooiste uitnodigingen ooit, vind ik. Ik stootte maanden geleden tijdens het doorklikken van site naar site op dit pareltje. Tiny Prints heten ze, en ze maken prachtige kaartjes.

Super makkelijk in gebruik. Je kiest een sjabloon, past wat aan, vult zelf juiste namen en data in en hups. Een paar dagen later zit er een mooi pakketje in de bus. Met enveloppen en alles erbij. Hoe handig kan het zijn? Kijk zelf maar:

foto

Wij zijn alvast fan! En nu maar aftellen naar het feest. De uitnodiging hangt hier nu al maanden op ons prikbord!

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *