Deze week….

….Was de kick off van het elfde seizoen alweer van Komen Eten. Bij de start van een nieuw seizoen kwam een “veel succes” taart van de directie. Jummers!

IMG_7313

….mocht ik op zoek naar een nieuwe leuke collega en ontplofte mijn mailbox. Little did i know dat dit nog maar het begin was. Meer dan honderd CV’s kreeg ik in mijn mailbox en dat voor slechts één in te vullen job. Slik. Hierover later meer.

foto 2 foto 1

….Was er Local Crap uit Thailand! Voor wie onze local crap traditie niet kent: op onze redactie telt de regel: wie buiten de landsgrenzen gaat, moet terugkeren met Local Crap: hoe raarder, hoe beter! Zo dronken we al IncaCola (uit Peru) en zijn de peanut butter M&M’s uit Amerika onze mega favoriet! Gelukkig is er veel reizend volk bij ons, dus bijna elke maand valt er wel iets te ontdekken.

IMG_7321 IMG_7319 IMG_7317 IMG_7314

….zorgde Kind 2 ervoor dat Kind 1 eindelijk over haar kappers-wasbak-stoelfobie geraakte en had ik eindelijk nog’s twee vers geknipte kindjes in huis:

IMG_7330 IMG_7332

….was ik verder vooral ziek, doodmoe en ellendig. Met een hoogtepunt op donderdagavond. U kan het al raden, net de avond waarop ik er helemaal alleen voor stond. Ik kwam thuis met spierpijn, koorts, barstende hoofdpijn en een energiepeil onder nul. Gelukkig kan je op zo’n momenten echt wel rekenen op Jools die dan erg haar best doet om “goed voor je te zorgen”. Of zoals ze zelf zei: “ik ga alles flink doen wat jij vraagt mama”. Waarna ze snel een briefje maakte om me op te vrolijken. Wat een zalig kind toch!

IMG_7346

….de dag erna voelde ik me een klein beetje beter en kon ik rekenen op Ellis voor de nodige onderbroekenlol:

IMG_7359

….Gisteren kon ik eindelijk aankondigen dat het volgend weekend zo ver is: Ellis langverwachtte verjaardagsfeestje! Jools sloeg meteen aan het werk en maakte een tekening voor Ellis: een kindje met een kroon, slingers en ballonen.

IMG_7361 IMG_7370IMG_7371

…en tenstotte was er nog een close encounter met een hangbuikvarken, maar dat is dan weer een héél ander verhaal…. 😉

IMG_7399

Hopelijk hadden jullie ook een fijne week, met een hoger energiepeil?
Fijn weekend allemaal!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *