Taratata! Aanrader alert!

Zaterdag hadden wij eindelijk nog’s een datenight met vrienden gepland. Twee andere koppels waarmee we normaal altijd afspreken op zondag namiddag en onze (hoop) kinderen. Maar deze keer was anders! We besloten dat het hoogtijd was om allen nog’s een babysit te boeken en gewoon samen lekker te gaan eten, zodat we ook’s echt konden bijpraten.

Aangezien we allemaal véél minder dan vroeger de kans krijgen om goed op restaurant te gaan, mocht het dus wel’s iets specialer zijn deze keer. P, de meest foodie persoon van het gezelschap koos voor Taratata in Hasselt. En man, was dat een schot in de roos zeg.

We werden verwend, we keken onze ogen uit én het was mega lekker! Je kan er kiezen tussen en drie- en een vier gangen menu en verder laat je je gewoon verrassen.

We kregen deze pareltjes voorgeschoteld:

IMG_7271
Graved laks/hoeve ei/avocado als voorgerechtje

IMG_7272
St Jacobsvrucht/truffelworst/aardpeer als tussengerechtje

IMG_7274
En als dessert: Mango & passievrucht/yoghurt/spongecake

IMG_7276
En alsof dat nog niet genoeg was, kregen we nog een bordje vol lekkers bij de koffie. Me like!

De aandachtige kijker ziet dat de foto van het hoofdgerechtje ontbreekt….daar mag u uw eigen conclusie uit trekken 🙂
Ik kan wel nog meegeven dat het: Wagyu beef/portobello/gorgonzola was.

Voor dit viergangen menu (en een hoop hapjes vooraf) betaalden wij 50 euro. Niet voor alle dagen, maar wél een mega aanrader voor als het eens iets meer mag zijn. De gerechtjes deden ons denken aan die keer dat we bij Luzine waren en daar was de eindrekening toch een pak duurder. Eén ding is zeker: wij gaan nog’s terug naar Taratata!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *