Tell me how?

Op mijn vorige blog had ik links zo’n handig kolommeke. Ik smeet er alle blogs in die ik tegenkwam en die ik nog wel’s wou lezen. Elke avond installeer ik mij dan in mijn zetel en klik één voor één alle nieuwe blogpostjes af. De bedoeling is natuurlijk dat deze mooie webstek, mijn oude blog volledig kan vervangen, maar hoe oh hoe kan ik dan mijn geliefde blogs makkelijk blijven volgen?

Op mijn iphone heb ik natuurlijk bloglovin, maar daar zitten niet al die blogs in. En handig vind ik dat ook niet. Ik lees mijn blogs liefst lekker ouderwets op mijn laptop. Maar hoe doen jullie dat eigenlijk? Want ik zie bijna nergens anders een link lijstje? Dus bij deze: de domme vraag van de dag: hoe houden jullie jullie favoriete blogs bij??

 

 

6 comments

  1. Ik weet het!
    VIa de website feedly.com Daar kan je een log-in maken en via ‘add content’ alle sites van blogs invoeren die je wil volgen. En dan moet je zelfs niet meer ze allemaal afgaan, automatisch komen alle nieuwe posts in je feedly terecht. Superhandig, ik weet al niet meer hoe ik ooit zonder kon!

  2. Hier ook feedly. Het handige is dat je er posts in kunt bewaren voor later. Ik lees dus om iPhone en waar ik op wil reageren, duid ik aan zodat ik dat eens kan doen als ik achter mijn pc geraak.

  3. Ik zit nu ook op Feedly maar snap niet goed hoe ik gewoon kan zien wie allemaal iets nieuws gepost heeft? Ik zie altijd maar een aantal nieuwe posts? Moet ik de rest dan manueel aanklikken en zien of er nog iets nieuws is? Of kijk ik over een bepaalde functie?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *