Sportief weekend!

Dit weekend deed ik kei hard van “geen woorden, maar daden”. Goede voornemens omzetten in actie bijvoorbeeld.

Gewoon doen én meer bewegen staan op die lijst. En dus begonnen Jools en ik zaterdagochtend, naar gewoonte, in de circusles. In de namiddag trokken we met z’n allen eindelijk eens naar het plaatselijke zwembad.

zwemmen

Het was een groot succes! Jools en Ellis genoten super hard én ze verlegden hun grenzen. Waar Jools vroeger panisch was als ze water in haar gezicht kreeg, stapte ze nu zelf, vol zelfvertrouwen in het bad rond. Ze liep tot het water aan haar kin kwam, kneep haar neus dicht en ging kopje onder. Ik wist niet wat ik zag! Jools zelf glunderde, en genoot van haar eigen durf! Zalig om zien gewoon.

Op zondag trokken we naar buiten. Een boswandeling met de familie. I love it!!
IMG_7188 IMG_7166 IMG_7151 IMG_7147

Het perfecte einde, van een fijn weekend! We want more!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *