Le noveau blogue

…est arrivéé!

Voila, een eerste berichtje op mijn nieuwe blog! Tis officieel dus! We have moved!

Hopelijk vinden jullie het hier even mooi en leuk als ik? En hopelijk lukt het nu wél om een comment na te laten? Testen jullie even mee?

Het is nog wel even work in progress natuurlijk. Zo werkt deze blog met “featured images”, de foto’s die boven elke post komen te staan. Helaas lukt het ons niet om dit automatisch te laten verlopen. Ik moet nu dus 900 + keer manueel een foto aanduiden als featured image…Niet echt haalbaar, dus ik zie wel hoe ver ik er mee geraak. Mocht iemand een gouden tip hebben over hoe ik bijvoorbeeld WordPress gewoon een foto uit de post kan laten kiezen als featured image, dan ben ik die méér dan eeuwig dankbaar!

En over eeuwig dankbaar gesproken: eeuwige dank aan STIJN!!! Mijn meest recente held! Bedankt voor de verhuis, de support, de tijd en het geduld!!! Hoera voor Stijn!!

Daarnaast moet er hier en daar nog wat aangepast en veranderd worden. Maar as usual ben ik weer véél te ongeduldig en daarom verklaar ik deze blog nu al als geopend! Wees welkom!

7 comments

    1. Ja, daar zoek ik ook nog een oplossing voor. Hoe doen anderen dat eigenlijk? Ik smeet daar alle blogs in die ik wil volgen/lezen en klikte dan van t één naar t ander. Iemand een oplossing daarvoor??

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *