Time for a change?

Hoe langer ik hier zit (bijna 1000 berichten!!), hoe meer ik nadenk over een verhuis.
Blogspot was nice to me, maar eigenlijk voldoet zijn kunnen vaak niet aan mijn wensen. Nog steeds laten veel mensen mij weten dat het niet lukt om comments achter te laten. Ik snap niet dat blogspot ook niet evolueert. Zo vind ik het irritant dat er geen “beantwoord” mogelijkheid is als je op een reactie wil antwoorden. Sowieso zijn de mogelijkheden erg basic, wat wil je ook met gratis webruimte.

Tijd voor een verhuis dus. En een nieuwe naam. Spannende tijden ahead!
Ook het overzetten van de archieven blijkt niet zo makkelijk. Gelukkig heb ik een ** **** vriendje (dag Stijn!!) die me wil helpen. Ik ben alvast razend benieuwd naar het resultaat!!!

To be continued!

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *