Voorjaar SBS

Woensdag avond kregen we een preview te zien van de sbs voorjaarsprogramatie.

Wat vooral opviel:
Komen Eten komt terug. Met een langer seizoen dan ooit tervoren en met een extra staartje op zaterdag. Dan kan je kijken naar Chez Piet, waarbij de 4 Komen Eten deelnemers bij Piet Huysentruyt worden uitgenodigd voor een culinair avontuur.
Kroost
Waarin Eric Goens “grote Belgische namen volgt op hun kleine dagen en grote momenten”. Benieuwd want echt wel een indrukwekkende lijst namen. Ik kijk alvast uit naar: Karen Daemen, Koen Wauters, Tom Boonen en Elio di Rupo!
In “the sky is the limit” kunnen we dan weer ongegeneerd meekijken in het privĂ© leven van landgenoten die het gemiddeld net iets beter stellen dan wijzelve…
Heylen en de herkomst trekt ook mijn aandacht, ook al (mag ik dat zeggen?) ben ik zeker niet Heylen’s grootste fan.
Maar hij trekt dus met BV’s met buitenlandse roots, naar hun land van herkomst. Ik geef het een kans!
Waar ik mega hard naar uitkijk is de nieuwe reeks: “topdokters”. Beetje hetzelfde als “de rechtbank” leek het mij, maar dan met enkele topspecialisten uit Vlaanderen. Al weet ik nu al dat het bleiten zal worden! Topquote die we al meekregen: “wist je dat veel medische instrumenten naar vrouwen vernoemd zijn? De tang, bijvoorbeeld. Of de zaag…”
En op zender Vijf kijk ik natuurlijk uit naar het gloednieuwe programma “Koppels”, gemaakt door mijn naaste collega’s. Het Engelse format was super grappig, dus dat moet bij ons minstens even goed zitten natuurlijk!
Benieuwd wat de toekomst brengt, maar het ziet er alvast top uit bij ons!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *