Ode aan de postkaart, deel 1

Voila. Ons eerst kaartje is geschreven én gepost. Nu is het spannend afwachten op de reactie.

We kozen voor een mooi zomers en inspirerend kaartje (Alicia Bock, bij Papiermier).
Ideaal voor de ontvanger, vond ik.
Meer uitleg volgt later nog, want ik wil de verrassing niet verpesten natuurlijk.
Het was eigenlijk super gezellig. Ellis en ik trokken eerst naar het postkantoor. Daar aangekomen schrok ik mij een hoedje. Heel het kantoor zat vol mensen. We moesten een nummertje trekken en er waren zeker tien nummers voor ons. De post is blijkbaar kei hip & happening zeg?!
Na het aankopen van de postzegels deden we al een generale repetitie. Zo raakte de laatste uitnodiging voor Ellis’ verjaardagsfeestje ook gepost. Het kaartje stond al weken op onze schouw om te bezorgen of posten en het kwam er maar niet van. Bij deze: Katleen, ook jij mag post verwachten 🙂

 

Daarna gingen we naar huis en toen het kaartje geschreven was, trokken we naar de stad. Ellis met de fiets, het zonnetje in ons gezicht.

 

 

Het begin van een nieuwe traditie.

Aan de ontvanger vraag ik een kleine reactie. Een foto zou geweldig zijn (wat dan ook: jij zelf met de kaart, wat je met het kaartje gaat doen, jij die zelf een nieuwe kaart naar iemand anders stuurt….alles is welkom).

En voor iedereen die wilt meedoen: doen! Het is echt heel leuk! Have fun y’all!

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *