Start to goede voornemens!

Een van mijn goede voornemens is om gezonder te beginnen snacken.
Voor mijn kinderen probeer ik het allemaal al langer goed te doen, maar daar laat de inspiratie mij soms in de steek. Ik probeer eigenlijk om maar één of maximum twee keer per week een koek mee te geven.

Op andere dagen geef ik fruit, noten (soms ook zaden, want dat lusten ze kei graag), tomaatjes, broodstokjes,…mee.

Vandaag kon ik een doosje vullen vol lekkers, dankzij de restjes van het peter-en meter weekend.
En geef nu toe, in zo’n brooddoos ziet alles er toch meteen een stuk lekkerder uit?

Bij deze Goodbyn box krijg je een vel stickers om je brooddoos te pimpen. Origineel kocht ik hem voor mezelf, maar aangezien ik altijd warm eet op het werk, mogen de kinderen hem ook af en toe gebruiken.
De Goodbyn bento is onder andere te koop bij Ecuina!
Op Pinterest vind je massa’s inspiratie voor leuke, originele, over the top lunchboxes!
En verder ben ik ook benieuwd wat de toppers in jullie kinderen hun boekentassen zijn voor gezonde snacks?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *