Peter en Meter Brunch

Vorig jaar startten wij een nieuwe traditie. Het eerste weekend, na het bekomen van alle feesten organiseerden we een “peter en meter brunch“, om gezamelijk nog een allerlaatste nieuwjaarsindigestie op te doen.

Dit jaar kozen we voor gourmet. De andere ingrediĆ«nten (peters, meters, kadootjes, gezelligheid en bijpraten) bleven dezelfde. En alweer vond ik het een mega succes! Ik geniet er van om te zien hoe de kinderen een echte band uitbouwen met hun peters en meters. Hoe ze elk jaar trotser zijn op “hun” peter, “hun” meter. Hoe Jools minder verlegen wordt, hoe’n grappige uitspraken Ellis er soms uitslaat.

Zelfs het goede voornemen van vorige jaar werd ingelost: we dachten op tijd aan foto’s, en deden met iedereen een kleine shoot. Hoera! Extra fijn, nu Jools’ meter zelf (eindelijk!) ook zwanger is van haar eerste kindje.

I love weekends like these. I love vrienden die als familie zijn.
Een goede start van het jaar dus. Meer van dat!

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *