Leave a light on

Net zoals zij ben ik helemaal fan van dit prachtige liedje.

Ik hoorde het voor het eerst op Stubru en al vanaf de eerste keer viel het op. De echte verslaving kwam er pas nadat ik het op Tamara’s blog zag, met de tekst en de videoclip. Sind dat moment zet ik het regelmatig even op. Jools en Ellis waren meteen gek op het liedje én op de clip. Zodra ze het horen, gaan ze naast de radio staan, of vragen ze of ze ook het filmpje kunnen zien.

Vooral Ellis luistert mega geconcentreerd en wordt altijd boos als ik meezing. Daarnet zat ze te spelen en plots hoorde ik luid en duidelijk ons liedje. Helaas wou ze het niet zingen zodat ik een filmpje kon maken, maar wat wel lukte was dit schattige filmpje.

I love this kid, so much!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *