Nieuw jaar!

Wij wensen jullie een sprankelend nieuwjaar!

En omdat dit mijn blog is, post ik onze nieuwjaars”kaart” hier twee keer. Omdat ik eigenlijk niet kon kiezen. En op een eigen blog moet je niet kiezen. Daarom twee versies dus. Een gouden en een gewone. De boodschap blijft hetzelfde! Dat 2014 een top jaar mag worden….

Gezien het nieuws dat we gisteren kregen, voelt het héél raar en zelfs fout om mee te gaan in de vrolijke nieuwjaarsstemming. Ik heb dan ook lang getwijfeld om onze foto te posten. Maar ik besloot het toch te doen. Omdat ik hoop dat dromen, wensen en smeekbedes in 2014 wél verhoord zullen worden. Voor iedereen, maar met één gezin in het bijzonder in gedachten hoop ik het van harte, met elke vezel in mijn lijf. Komaan 2014: amaze us! Kick some ass!

En deze vond ik ook leuk, maar haalde kaart net niet:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *