Kerst 2013

Voor het eerst sinds whenever hebben het lief en ik samen twee volle weken kerstvakantie. En tof dat dat is. Twee weken niets gepland, tenzij een hoop kerstfeesten.
Het begon met een feestje voor de schoonfamilie, bij ons thuis. Waar we deden van kerstmenu op grootmoeders wijze:
En de kinderen uitgelaten waren omdat ze eindelijk kadootjes mochten openmaken:
Vorig jaar kregen ze een super tof sprookjes zoekboek kado, maar pas dit jaar zijn ze er door geobsedeerd. Om de beurt “lezen” ze eruit voor aan de ander. Cuteness overload, u raadt het al:
En ook het lief werd plots geobsedeerd door een nieuw (kook)boek en dat zorgde hier al voor lekkere dingen op tafel. Zelfgemaakte hummus en zelfs mega lekkere granola:
En dan was het plots een- wat op het eerste zicht een doodgewone maandag leek- ook nog een historische dag,  namelijk: de dag waarop ik een Kitchen Aid kocht. Een rode dan nog! JEEKS!
Gisteren hadden we dan het Kerstfeest met mijn familie. Bij mijn ouders thuis, met mijn zus, tante, nicht en neef. Lekker eten en bijpraten. En natuurlijk ook weer wat kado’s!
Een godsgeschenk, i tell you!
Conclusie: ik denk dat ik daar een jaarlijkse gewoonte van ga maken. Twee weken cong√©, zo met de eindejaarsfeesten, ik krijg die wel gevuld! Merry chirstmas y’all! Hope you have a blast!!

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *