Het huis van Pippi

In mijn post van vorige woensdag viel een aantal van jullie ons leuke “poppenhuis” van Pippi Langkous op. En ja, het moet gezegd: dat is een super mooi, tof en cool huisje. We waren al een hele tijd op zoek naar een tof poppenhuis toen ons oog op dit exemplaar viel. Veel mooier van kleur en ontwerp dan al wat we al tegenkwamen. Helaas zagen we dit huisje voor het eerst een paar jaar geleden bij mijn schoonouders thuis…. zij hadden het helemaal live meegebracht uit Zweden, hier was het niet echt te vinden.

Toen ze afgelopen zomer weer die kant uitgingen (en wij nog altijd geen tof poppenhuis hadden gevonden) plaatsten we een bestelling. 8 weken later kregen Jools en Ellis een hoop kadootjes: niet alleen het huis, maar ook een aantal uitbreidingssetjes: Pippi en twee vriendjes, haar paard en het aapje, meubeltjes, een boom, een ladder, een kistje….alles zat er in.

Helaas voor jullie kan ik dus niet meer zeggen dan: het komt uit het verre Zweden en ja het is super cool. Hierbij wat foto’s:

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *