DaWanda Designmarkt Brussel

DaWanda, de online designmarkt voor unieke handgemaakte producten (cf Etsy) deed van designmarkt in Brussel. Het idee was super origineel en leuk gevonden: Dawanda streek namelijk neer in het Meininger Hotel in Brussel. 94 uitverkorenen kregen er een hotelkamer ter beschikking die ze naar eigen smaak konden inrichten tot winkel-voor-één-dag.

Als bezoeker wandelde je dus door het hotel en in elke kamer kon je je laten verrassen door de creatieve creaties van de deelnemende designers.

Super gezellig en leuk idee, al was ik toch een klein beetje teleurgesteld door het aanbod. Ik vond het nogal veel van hetzelfde. Veel babyspul ook en helaas ben ik helemaal out of babies hier. Wel enkele hele mooie, leuke, originele dingen gezien, maar ook veel dingen die ik al op allerhande naaiblogs zag en waar het nieuwe dus wel wat af was.

Al bij al was het een leuke ervaring. En ik spotte toch enkele leuke verkopers. FrauFischers verkoopt bijvoorbeeld hele leuke broches, pins en speldjes van super schattige diertjes! Wie iets leuks zoekt ter decoratie van de kinderkamer moet zeker hier eens kijken. Hoe cool zijn die zeg?

Hier koop ik sowieso nog wel een kerstkadootje voor mezelf…
Bij All Things We like wou ik deze kopen, maar ik had helaas niet genoeg cash geld op zak.
Aangezien dit één van mijn recentste levensmotto’s is, staat ie ook op mijn verlanglijstje.
En ten slotte deze shop voor iedereen die op zoek is naar een leuke print.

Hierbij nog enkele sfeerbeelden:

2 comments

  1. oh stom zeg! Had er nog even aan gedacht of ik niets zou sturen naar u, maar uiteindelijk lang getwijfeld om wel of niet te gaan. Sorry!! Volgende keer stuur ik iets!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *