Tijd voor reclame

Bij ons op ‘t werk zijn er zo’n paar collega’s die in bijberoep kei hard van webshoppen doen.

Een daarvan is Ecuina, een “eco shic webshop” zoals ze zelf zeggen. En eigenlijk zijn daar echt veel toffe dingen te vinden. Sinds het ontstaan van Ecuina zijn er al heel wat leuke hebbedingetjes ons huishouden in geslopen.

Een overzichtje: Zo’n super mooi, handig lunchboxje voor mijzelf:

Die kleurtjes!! Dat design!! Overschotjes meenemen naar het werk is plots een waar feest en alles smaakt kei veel lekkerder (écht!). Mét handig apart potje voor een sausje en een bestekje!

Nooit geen saaie boterhammen meer voor Jools & Ellis dankzij deze leuke uitsteekvormpjes.

Mijn schone koffietassen blijven voortaan in huis, in plaats van op de bodem van het lief zijn auto, dankzij de mooie, toffe, handige keepcups in allemaal mega toffe kleurtjes:

Ik drink voortaan vlotjes mijn 1,5 liter water per dag, dankzij de bobble. Een super handige drinkfles met ingebouwde filter.

En Jools en Ellis die moeten geen grote brooddozen meesleuren, maar eten hun boterhammen uit deze kleurrijke, leuke zakjes die uiterst compact zijn. Na veelvuldige wasbeurten in het afwasmachien zien ze er nog steeds goed en kleurrijk uit. Stevig goedgekeurd hier dus:

En als ze geluk hebben, krijgen ze deze Bynto mee vol lekkers  en creative (ahum) verrassingen:

Nog op het verlanglijstje is dit (die kleuren!!), en sinds vandaag ook dit: een omgekeerde-ondersteboven bloempot! Hoe vinden ze het uit. En dat werkt dus nog ook hé! Na een foto van een vriendin gezien te hebben op Facebook (ook tevreden Ecuina klant), hadden we er zoveel vragen over dat Bert spontaan een demonstratie deed op de redactie. Sinds vandaag zijn wij dus een ondersteboven plantje rijker! Hoezee….

Geef nu toe? Op deze manier is het toch leuk om uw ecologisch steentje bij te dragen hé? Allen daarheen dus, ook ideaal voor nuttige én toffe kerstkado’s!

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *