Do more of what makes you happy!

Extra lange weekends, daar maken wij tegenwoordig stevig gebruik van.
Om samen te zijn, om te genieten, om te doen wat we graag doen. Zoals daar zijn:
Weekendjes met vriendinnen, met uitstapjes in onze studentenstad. Letterlijk en figuurlijk a trip down memory lane:
En buitenkomen, uitwaaien, samenzijn, familie-tijd. I love it, steeds meer en meer:
Al dat én mijn bijzonder gele, belachelijk warme en vooral ook belachelijk gele winterjas. I love it! Zo hard dat ik zelfs denk: bring on de winter, ik ben er klaar voor. Ik wil gewoon voor altijd in mijn gele jas wonen. Zo zalig is ie!
Hopelijk hadden jullie ook een fijn, lang weekend?

1 comment

  1. Of hij warm is kan ik niet zien maar ik vind hem wel leuk en mooi, je gele jas!

    Bij ons was het ook een familieweekend want neefje en nichtje zijn komen logeren. Huis vol met kids dus. Gelukkig hebben ze heel flink samen gespeeld en ik had publiek voor mijn taarten, koekjes en pannenkoeken :-). Zo zijn ze op voor ik verleid word.

    Groetjes
    Natalie

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *