Hydra Match

IMG_0670

Weet ge nog, die Garnier Hydra Match die ik mocht testen?

Awel, dat moet eigenlijk wel gezegd worden dat dat een zalig cremeke is. Vooral het roze bevalt mij en mijn gevoelige, droge huid bijzonder goed!

Zéker hier op vakantie, waar mijn huid wel wat te verduren krijgt. Denk: massa’s zon, strand, zand, zeewater, elke dag zwemmen. Meermaals per dag passeer ik dus aan mijn potje Hydra Match. Vaak zit ik een half uur later of meer ergens in den auto of aan het zwembad als ik plots merk van wauw, mijn gezicht voelt nog altijd lekker peachy en gehydrateerd en zacht. Dit alles zonder vettig of plakkerig te voelen. Lang geleden dat ik dat in een dagcréme gevonden had eigenlijk.

Tis dus niet omdat ik het gratis gekregen heb, maar écht: het moet gezegd, tis een aanrader die crèmes. En het handige is dat er voor elk wat wils is (droge huid, normale huid, vettige huid….).

2 comments

  1. Ja ik ben ook altijd een beetje stiekem ontgoocheld wanneer ik hier geen nieuwe posts meer aantref.. Ik hoop dat het tijdsgebrek is wegens veel te hard aan het genieten van die schatjes van jou x

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *