…ook goed nieuws gelukkig!

Temidden van de windpokken ellende (wat zijn het er veel deze keer?!!) ook nog leuk nieuws.
Met een beetje vertraging mocht ik vandaag mijn Garnier Hydra Match pakketje afhalen van The Insiders.

4 zalige potjes, met mooie, aangename kleurtjes! Komt goed van pas in tijden van al dat zonne-geweld op mijn huid! Kan niet wachten om te beginnen smeren. Zoals steeds ook een aantal staaltjes ontvangen, wie wil mag altijd een seintje geven en kiezen tussen: Combination to oily skin, dry to very dry skin en normal skin. Normaal ging ik ze uitdelen op het werk, maar door de vertraging ben ik nu al met vakantie. Gelukkig staat er binnenkort nog een familievakantie op de planning dus ook daar zal ik wat uitdelen!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *