Windpokken, verdomme!

Ik zag het weerbericht en werd instant happy.
Ik zag een leuk, zonovergoten weekend, een leuk feestje, een blije jarige die kreeg waar ze nu al maanden over droomt en praat: een top verjaardagsfeestje. In de tuin met BBQ én taart. Spelen in haar huisje met haar vriendinnetjes. Ik zag mij in fleurige jurkjes, in de tuin, in de zon. Iedereen blij en aan t genieten. Twee dagen zomer weetwel…..

Vanmorgen stond ik op en zag ik rare vlekjes. We zagen de dokter van wacht en kregen een hoop voorschriften mee. Windpokken. Géén kamp voor Jools deze week. Verjaardagsfoto’s vol rode bolletjes en blaasjes en veel jeuk. En de waarschuwing dat Ellis hoogstwaarschijnlijk ook zal volgen, binnen een week of drie. Hopelijk nog net op tijd voor we op vakantie vertrekken….

En nu  ga ik nog een potje wenen, met de ramen en deuren dicht. Het kind mag niet in de zon met haar pokken. Kind niet buiten, ik niet buiten, want het lief moet heel de dag werken vandaag. Ook dat nog… 🙁

*godverdomme toch*

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *