Dag 1

Mijn hippie meisje
Dag 1 van de vakantie is alvast goed ingezet. Mijn nieuwe lijf had nieuwe kleren nodig en dus deed ik waar ik normaal van gruwel: een rasechte dag soldenshoppen! Meer nog: shoppen mét kind erbij (help!!) Maar gelukkig ook met oma en tante Sarah.
Jools was eigenlijk super aangenaam gezelschap. In elke winkel zocht ze enthousiast het speelhoekje op en waar er geen hoekje was, werd ze door ons geëntertaind. Tussendoor kreeg ze een videeke met frietjes en in de namiddag nog’s een ijsje ook! Content dat ze was. Zij….én ik ook! Mijn portemonnee weer leeg, de kleerkast gevuld. Ik kan er weer even tegen. Een geslaagde dag dus!
En nu moet ik weer even aan het werk, maar ga ik stiekem toch al in aftelmodus! Nog een tweetal weken werken en dan een zalig lange vakantie!! Lang leve ouderschapsverlof!!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *