Uitstap met de creche

Vandaag stond er een uitstapje op de planning met de creche. I woont namelijk vlakbij een super cool provinciaal domein waar je boswandelingen kan doen, dieren tegenkomt en op het einde nog een mega grote, toffe speeltuin staat ook!

Eerlijk gezegd keek ik er wat tegenop. Uur van afspraak was 14u30 en het was een 40 minuten rijden van bij ons thuis. Een snelle rekensom maakt al snel duidelijk dat er dus niet veel in huis zou komen van een (deftige) middagdut voor Ellis. Sowieso is Ellis al geen gemakkelijk kind om “mee buiten te komen”, dus een uitstap met een on-ge-middagdutte Ellis sprak me niet meteen aan.

Gelukkig stonden beide kinderen vanmorgen goedgezind op en heel de uitstap viel super goed mee. Zowel Jools als Ellis waren happy en per uitzondering had Ellis geen enkele noemenswaardige woede-aanval. We wandelden, we zagen herten, schaapjes, kippen, konijnen en paarden en ondertussen babbelden we met de andere ouders die we in het normale leven alleen vlug-vlug zien bij het afzetten en ophalen van de kinderen. Eigenlijk echt wel een aanrader, zo’n dagje kennismaken!

Ook het domein is een echte aanrader trouwens! Zelfs als het wat verder rijden is….het is de moeite! Wij gaan zéker nog’s terug!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *