Bedrog

Liefste blog,

Het spijt me zo…..I’ve been cheating on  you!
Ik dacht het nog verborgen te kunnen houden, maar ik merk steeds meer dat het me niet lukt.
Steeds meer zijn mijn eerste gedachten bij die andere in plaats van hier, bij jou.
Het spijt me. Ik zal mijn best doen om onze avonturen ook hier goed bij te houden.
Maar die andere is zo leuk en nieuw. En mooi ook, oh zo mooi!
De app zelf, maar ook de opties (een PDF trekken van je dagboek, zodat je het ook makkelijk kan afprinten bijvoorbeeld). Handig in gebruik: gewoon tussendoor. Soms zelfs op kantoor, in de wachtrij of in de auto. En zo tof en overzichtelijk. En dan had ik het nog niet over de lay-out;….
Ik krijg er blije kriebels van, maar bij deze beloof ik je, dat ik ook tijd in onze relatie  zal steken. We gaan al zo lang mee dat het echt wel zonde zou zijn om het op te geven. In goede en kwade dagen, dat had ik je beloofd!
I’ll be back,
Jessie

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *